Service

Effektivitet & kvalitet

Service og vedligehold

Der stilles i dag store krav til effektivitet og kvalitet på produktionsudstyr, så derfor tilbyder vi service og vedligehold ifølge maskinleverandører og egne erfaringer på området.

Moderne maskiner og produktionsudstyr er meget komplekse og kræver indsigt i både mekanik, hydraulik, pneumatik, elteknik og styring af disse. Der kræves ikke mindst indsigt, men også erfaring for at kunne fejlfinde ved nedbrud på udstyr.

Fejlfinding er derfor oftest en opgave der kræver en tekniker, som hurtigt kan finde fejlen og bestille de rigtige reservedele, så produktionsudstyret hurtigt kan producere igen.

Da maskinstop oftest er dyrere end planlagt driftsstop tilbyder vi også planlagt service hvor reservedele kan bestilles inden aftalte besøg (dette gælder dog kun for maskiner som vi forhandler).

Hvis det er udstyr / maskiner som vi ikke har forhandling af tilbyder vi en tilstandsrapport som kan belyse udstyrets / maskinens tilstand og give nogle fact om hvilke Reparationer og service opgaver som skal udbedres for at bringe maskinen up to date.

Serviceaftaler

Serviceaftaler kan tilbydes så maskiner opnår bedst mulig driftsikkerhed med forebyggende vedligehold (som oftest årligt eftersyn eller efter aftale). I de fleste tilfælde omfatter et årligt eftersyn:

Nye filtre

ny olie

Backup batterier

Kontrol af smøresystem

Vurdering af dele

Føringer

Ledeskruer

Køling elektronik

Sikkerheds- udstyr

Dette vil typisk omfatte et maskinstop på ca 1,5 dag afhængigt af maskinens rengøringstilstand.